Vardagsstress och konsten att tagga ner lite

stress-med_res.jpg

Blir du stressad över att alla verkar vilja dig saker hela tiden? Eller att du inte är så cool som förälder som du hade hoppats på? Ja, är det kanske till och med skillnad på riktig stress och att bara vara ovan som förälder? Alla frågor om stress i vardagen blir besvarade när Anna Bennich Karlstedt kliver in i studion för att gästa vår omtyckta föräldrapodd "Sämst i världen?". Hon är psykolog med KBT-inriktning och författare till boken "Sjukt stressad". Hon har koll på läget och tillsammans med Matilda Westerman pratar hon om stress utifrån lyssnarnas frågor.

Du kan lyssna nedan eller via din poddspelare.

Vill du höra mer?

Varje avsnitt tacklar ett ämne som ger oss föräldrar ångest och som kan få oss att tro att vi är sämst i världen. Du kan lyssna på alla avsnitt i vår familjepodd “Sämst i världen?” på Spotify eller i poddappar som Apple Podcaster, Acast och Google Podcaster.