Strategier för en semester utan bråk

Blir det alltid bråk på semestern? Tar svärföräldrarna inte det ansvar de lovat på förhand? Dricker du hellre rosé än att spela minigolf med barnen som du hoppades att ni skulle göra? I det här avsnittet av vår föräldrapodd “Sämst i världen?” tar psykolog Ester Larsson tar itu med kniviga lyssnarfrågor tillsammans med Matilda Westerman. Vilka bra levnadsregler ska man tillämpa på semestern? Och så pratar de om vilken föräldraångest inför semestern som du faktiskt ska ta försöka göra något åt och vilka grejer som ligger bortom din kontroll.

Esters generella råd: prata om era förväntningar på förhand och var tolerantare än vanligt om något händer.

Här hittar du podden

Lyssna på avsnittet på Spotify eller via Apple PodcasterAcast och alla andra appar där du kan hitta poddar.

semestern-high_res.jpg