Om skärmtid - för både vuxna och barn.

barn-skärm-high_res.jpg

Har du ingen aning om vad tonåringarna gör på datorn? Kollar du på Insta medan ditt barn gungar? Eller låter du din bebis titta på babblarna flera gånger om dagen?

Läraren och digitalexperten Karin Nygårds har arbetat med barn och teknik i många år och är författare till boken "Så funkar internet" (Bonnier Carlsen). I veckans avsnitt av vår föräldrapodd “Sämst i världen?” diskuterar hon och programledare Matilda Westerman lyssnarnas frågor om skärmtid och avgör vilken föräldraångest du ska ta på allvar och när det är läge att vara snällare mot dig själv.

Bland annat får du höra om när Karin fick panik när hon upptäckte att alla ungar satt inomjhus och spelade mitt på dagen, en av de finaste dagarna förra sommaren. Och varför hon trots det ändå inte körde ut dem.

Här hittar du podden

Lyssna på det här avsnittet och alla andra på Spotify eller via Apple PodcasterAcast och alla andra appar där du kan hitta poddar.