Generation Ordning
 

Privatekonomi handlar inte om pengar, utan om frihet

Summan du har på ditt konto, hur mycket du sparat och vad du lånat är avgörande för vilka beslut du kan ta. Vad du kan unna dig. Hur du bor. Vart du åker på semestrar någonstans. Om du har råd att separera.

Det är inte så svårt att dra ner sina utgifter till ett minimum, men då går man också miste om de där små sakerna som sätter guldkant på tillvaron.

Genom att hantera pengar smartare kan du på egen hand förändra ditt liv, på kort och lång sikt. Generation Ordning lär dig göra det, med bibehållen livskvalitet.

 

För när du lär dig att ha lite mer ordning i vardagen och hantera dina pengar smartare går det både att öka sitt kapital och ändå unna sig saker. För borde inte målet vara att undvika onödiga utgifter i vardagen så att man kan njuta av ett onödigt glas bubbel när det blir fredag?

Generation Ordning är ett av Sveriges största privatekonomiska konton i sociala medier. Varje vecka tar tiotusentals svenskar del av våra tips på hur de kan sköta sin ekonomi (och sin vardag) lite, lite smartare.

edited.jpg

VARDAG


SPARANDE

Generation Ordning gör det lätt att bli klokare
— Läsare
Hur du hanterar dina pengar är också hur du hanterar ditt liv
— GENERATION ORDNING
orange-platta.jpg

POPULÄRT JUST NU:


bredbild -S-GettyImages-828106722.jpg

@GenerationOrdning